香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
樓主: selena

有關 相機 攝錄機......請問 [複製鏈接]

原帖由 selena 於 2009-5-5 20:05 發表

妹妹呀.......喺你面前呢

我哋都變成
傻瓜 同埋 傻豬豬 lu........kakakakakaka))))))))))

哎吔......selena係 高貴淑女 呢
桃花塢裏桃花庵  桃花庵裏桃花仙  桃花仙人種桃樹  又摘桃花換酒錢......
別人笑我太瘋顛  我笑他人看不穿  不見五陵豪傑墓  無花無酒鋤作田

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 20:14 發表

hahahahahaha.........嗰個高人嗱
神龍見首不見尾 呢佢
被形容為 "遠看像人...近看像仙....."
kakakakakakaka.......不如妳親自問佢啦

一生何求 常判決放棄與擁有
耗盡我這一生 觸不到已跑開
一生何求 迷惘裡永遠看不透
沒料到我所失的竟已是我的所有

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 20:15 發表

哦.......感覺好嗎 ??

回覆控制中心 : 感覺良好

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 20:17 發表

哎吔......selena係 高貴淑女 呢

咁係咩呢即係 ?

原帖由 patrick16 於 2009-5-5 10:15 發表

其他參考資料可到以下網頁搜尋
http://taiwan-photoschool.com/new_page_25.htm
http://www.dchome.net/index.php

D相 好靚啊 em115.gif
同埋有好多
有關 攝影 嘅資料  em113.gif
辛苦你喔 ^^

patrick16 感覺良好
妹妹.... 識做喇  em169.gif
要令佢....感覺非常 非常好...先得啊 ))))
WAKAKAKAKAKAKAKAKA)))))))))))))))

原帖由 selena 於 2009-5-5 20:37 發表

D相 好靚啊 em115.gif
同埋有好多
有關 攝影 嘅資料  em113.gif
辛苦你喔 ^^

patrick16 感覺良好
妹妹.... 識做喇  em169.gif
要令佢....感覺非常 非常好...先得啊 ))))
WAKAKAKAKAKAKAKAKA))))))))))))))) ...

最緊要你有用同埋之後影到靚相分享比我地睇咁就very good啦~~~

咁你要教下你妹妹點先可以令別人感覺非常 非常好...先得喎

雖然話就話相機係輔助品但留意一下
DC比到你既野單鏡一定比到你
但單鏡比到你既野DC係未必比到架
所以有心學影相的話不妨考慮學用單鏡機

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 20:14 發表

hahahahahaha.........嗰個高人嗱
神龍見首不見尾 呢佢
被形容為 "遠看像人...近看像仙....."
kakakakakakaka.......不如妳親自問佢啦

em194.gif  佢應該.................係"魔"

比佢知道 我哋 咁話佢.................閉家火嘞......wakakakakakakaka..........

kakakakakakaka)))))).........我冇頭像  開唔到聲啊))))

原帖由 patrick16 於 2009-5-5 20:40 發表

最緊要你有用同埋之後影到靚相分享比我地睇咁就very good啦~~~
咁你要教下你妹妹點先可以令別人感覺非常 非常好...先得喎

嗯嗯.......我會嫁喇 ^^

呢D野 唔需要我教
...........係我要 請教 妹妹 至真

妹妹呀.......patrick16 好耐無被打.....em173.gif
想 妹妹  打多佢幾次喔

原帖由 selena 於 2009-5-5 20:57 發表
em194.gif  佢應該.................係"魔"
比佢知道 我哋 咁話佢.................閉家火嘞......wakakakakakakaka..........
kakakakakakaka)))))).........我冇頭像  開唔到聲啊)))) ...

哎吔......selena呀
我當嗰個高人係我好好好姊妹黎嫁
比佢知道有人叫佢做 魔 呢
喊死喇  佢....嗚嗚嗚...@@ em174.gif

喔.....可唔可以揀一個比較合眼緣D嘅頭像用住先嫁
高人呢  影相好掂哩
妳可以同佢交流一吓呢
佢好好好人的...^^
桃花塢裏桃花庵  桃花庵裏桃花仙  桃花仙人種桃樹  又摘桃花換酒錢......
別人笑我太瘋顛  我笑他人看不穿  不見五陵豪傑墓  無花無酒鋤作田

原帖由 patrick16 於 2009-5-5 20:49 發表
雖然話就話相機係輔助品但留意一下
DC比到你既野單鏡一定比到你
但單鏡比到你既野DC係未必比到架
所以有心學影相的話不妨考慮學用單鏡機

...

你 而家用嘅係唔係單鏡機 呀
請問 ^^

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 21:18 發表

哎吔......selena呀
我當嗰個高人係我好好好姊妹黎嫁
比佢知道有人叫佢做 魔 呢
喊死喇  佢....嗚嗚嗚...@@ em174.gif

喔.....可唔可以揀一個比較合眼緣D嘅頭像用住先嫁
高人呢  影相好掂哩
妳可以同佢交流一吓呢
...

kakakakakaka))))))......你嘅"好姊妹"
都係一個"好好味嘅包包"黎嫁 ........kakakakakakakaka)))))))
千祈 唔好 畀佢知呀))))))

電腦入邊有四張 範例圖片...
如果我用咗
我諗 有人會笑到天光....都訓唔到喇  em192.gif

"高人"太高喇.......交流唔到啊 .....哇哈哈))))))

原帖由 selena 於 2009-5-5 21:34 發表
kakakakakaka))))))......你嘅"好姊妹"
都係一個"好好味嘅包包"黎嫁 ........kakakakakakakaka)))))))
千祈 唔好 畀佢知呀))))))
電腦入邊有四張 範例圖片...
如果我用咗
我諗 有人會笑到天光....都訓唔到喇  em1 ...

哎吔....唔制唷
快D揀頭像啦
冇得同妳吹水喔
唔制吔.......

吖....係嘞
有冇人知妳係阿邊個黎嫁
請問??

原帖由 selena 於 2009-5-5 21:13 發表

嗯嗯.......我會嫁喇 ^^

呢D野 唔需要我教
...........係我要 請教 妹妹 至真

妹妹呀.......patrick16 好耐無被打.....em173.gif
想 妹妹  打多佢幾次喔
你好出手喇.......KAKAKAKAKA)))))))))))em192.gif ...

原帖由 selena 於 2009-5-5 21:20 發表

你 而家用嘅係唔係單鏡機 呀
請問 ^^

原帖由 maggie828 於 2009-5-5 21:37 發表

哎吔....唔制唷
快D揀頭像啦
冇得同妳吹水喔
唔制吔.......

吖....係嘞
有冇人知妳係阿邊個黎嫁
請問??

妹妹 呀)))))))
我都 唔制唷
你每日都對住空氣.....say hi hi  em172.gif
想人哋 唔知都好難啊

妹妹 係唔係又想玩 篤爆 呀 ..........wakakakakakakaka))))))))))

原帖由 selena 於 2009-5-5 21:47 發表

妹妹 呀)))))))
我都 唔制唷
你每日都對住空氣.....say hi hi  em172.gif
想人哋 唔知都好難啊

妹妹 係唔係又想玩 篤爆 呀 ..........wakakakakakakaka))))))))))

到底你們兩位來自那棵星~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
em130.gif em130.gif

原帖由 selena 於 2009-5-5 21:47 發表

妹妹 呀)))))))
我都 唔制唷
想人哋 唔知都好難啊

wahahahahahahaha....係呀係呀...
嗰次呢  我唔小心 篤爆 咗 city 呀
仲以為佢唔知添哇
笑死咗 喔
kakakakakakakakakka......

唉......好唔好我每日同空氣 say hi hi 呢咁
直到妳可以開聲為止喔
em112.gif .....er.....一於咁話啦...kakaka....

原帖由 patrick16 於 2009-5-5 21:49 發表
到底你們兩位來自那棵星~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
em130.gif em130.gif

你睇唔明嗎??

原帖由 patrick16 於 2009-5-5 21:40 發表

龜龜嘅相 影的好靚  em113.gif
但有d位置 唔係好清楚
係唔係 特別效果 黎嫁?

你用嘅係 邊種 單鏡機呀
請 問