香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
查看: 10122|回復: 4

Bye Forum!   [複製鏈接]

註冊時間2009-3-15 03:45 PM

中三的我在那個時候註冊了成為HKHERP forum 的會員,,
我印象最深刻的是跟大家成為了好友,,
而且當我有困難時大家也幫助我,,
飼養方法錯誤也會糾正我,,
有時說話太偏激也會教導我,,
直到現在中六, 人長大了,,
沒有以前的一些壞性格,,
都是靠這裡的朋友教我..

如今即將關閉論壇,,
沒有"最新帖子",,
沒有"最新回覆",,
只有"在線會員"才知道大家還在,,
心裡當然不捨得,,
但學大家說的一句,,
"天下無不散之延席"

最後,,
貼上最後一張相,,
以作這裡的最後紀念

左上: 穿山甲        右上: 傷殘龜龜
左下: Pluto        右上: Jupiter

Bye Forum
已有 1 人評分威望 金錢 收起 理由
kenis225 + 18 + 18 贊一個!

總評分: 威望 + 18  金錢 + 18   查看全部評分

Pluto隻右眼係反光下變左藍色!好靚!
草龜--蛋散、蛋蛋      櫻桃紅腳--蛋治
西錦--蛋殼

我愛爬蟲類 發表於 2012-9-15 09:25 PM
Pluto隻右眼係反光下變左藍色!好靚!

電死萬千少女

一段時間冇上黎,一黎就見到個論壇要關閉,好唔捨得哦!

穿傷好耐冇見!!靚仔靚女左好多 (Sorry忘記了牠們是仔定女)

kiu_218 我們有緣再見啦~~ 努力讀書喔!