香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
樓主: Alexwong2012

自製龜屋     [複製鏈接]

yuenyuen 發表於 2012-9-14 06:32 PM
我諗我講既說話都好客氣, 唔明點解換嚟既係俾你鬧.
唔信唔緊要, 可以唔回. 無需要又挑起火頭鬧人吖!
唔通 ...

This link is not work,
這叫客氣!

yuenyuen 發表於 2012-9-14 06:32 PM
我諗我講既說話都好客氣, 唔明點解換嚟既係俾你鬧.
唔信唔緊要, 可以唔回. 無需要又挑起火頭鬧人吖!
唔通 ...

如今天唔再回應我啲post,我是不會出聲,火頭是誰發起?還有你有冇用過大山洞,內𥚃漆黑一片,可來冇暗位,如你冇用過就不要用你的想像力答人。

Alexwong2012 發表於 2012-9-14 06:46 PM
This link is not work,
這叫客氣!

我相信 yuenyuen 講 "This link is not work", 意思是他當時開吾到條鏈結嚟睇, 吾係話 那個 post 嘅內容吾 work !

一場誤會姐

Lukchai 發表於 2012-9-14 06:54 PM
我相信 yuenyuen 講 "This link is not work", 意思是他當時開吾到條鏈結嚟睇, 吾係話 那個 post 嘅內容 ...

哈!我現在係街用ipad都開到,第一次開唔到味試多幾次囉。