香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
查看: 7819|回復: 5

呀呆...請和南南去彩虹橋吧...T0T [複製鏈接]

呀呆...請和南南去彩虹橋吧...T0T
你知道嗎...?由你死去的一刻我哭了好久...
我會好好照顧你的朋友了...你安心睡吧...^^
http://www.youtube.com/watch?v=DMzbkkmw07g&feature=related

補充內容 (2012-3-18 08:27 PM):
我知道你唔會想見到我哭...
但我以後回來再不可以同你share我ge happiness....
再見!!有緣再相見...呀呆...^^

牛牛030       oh! 睇片見到似0係草龜,當初剛剛養龜b時,都有幾隻去咗0個邊生活,多數呼吸問題,但係又試過救得到,依家好大隻0係0個缸游水,如果想再養去愛協領養,我有隻刀旦都係來至他們的.

安心睡吧

叮叮噹噹 發表於 2012-3-19 12:22 PM
牛牛030       oh! 睇片見到似0係草龜,當初剛剛養龜b時,都有幾隻去咗0個邊生活,多數呼吸問題,但係又試過救 ...

唔係草龜..係水龜
牛牛&呀細&細牛是我的生命之中不可缺少的一片拼圖~~!
現在已經1個月啊~~快快長大吧!!!
==========================
提醒您,有回應才有分享,您的真誠回覆很重要喔 :)

s0721013 發表於 2012-3-19 12:41 PM
安心睡吧

嗯嗯..
牛牛&呀細&細牛是我的生命之中不可缺少的一片拼圖~~!
現在已經1個月啊~~快快長大吧!!!
==========================
提醒您,有回應才有分享,您的真誠回覆很重要喔 :)

樓主,想問下你點搞呀呆ge身後事
牠們都是有生命的~你的決定可以影響寵物既一生!