香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
查看: 1859|回復: 5

協會電話? [複製鏈接]

聯絡電話:2751 3533

誰接聽?

盼望協會有個實質的會址
協會友情鏈接
(始自2007年)---香港龜迷分享會(見HKHERP論壇主頁)

兩爬之友會員號碼:000063(始自2010年)

欣賞完後要回帖,這是禮儀

巴姐, 我地都好想有會址, 基本上我地樣樣都準備好哂,
唯一只欠資金.
所以忍耐吓啦.

講時講, 有post唔出, 打去找我地做咩啞?
出post啦, 我地電話唔同報案中心, 係會有無人聽的時候架.
加上都係同工義務性質, 大家都要幹活呢.....希望你明白啦.
John & 12

巴姐, 我地都好想有會址, 基本上我地樣樣都準備好哂,
唯一只欠資金.
所以忍耐吓啦.

講時講, 有post唔出,  ...
John@@ 發表於 2011-7-12 08:57

我冇打過,係主頁睇到最新資料,所以問下,我當然唔會打,email或論壇就得,龜龜有病就直接打獸醫電話。

kelvin透露過,會址已經物色緊,資金真係好重要,而家各處租金都貴到離晒譜,租樓真係唔易

之前舅父比業主迫遷,唔知呢個舊唐樓單位適合做會址嗎?而家業主翻新單位,應該未租出,

如果你地有需要,可以pm我,我比業主資料你地

希望更多人捐助兩爬協會

謝謝john哥回覆
協會友情鏈接
(始自2007年)---香港龜迷分享會(見HKHERP論壇主頁)

回復 3# 敏carmanlui

巴姐, 我們因為資源既原因, 沒有物色會址, 可能言語上唔會左.

聯絡電話:2751 3533

誰接聽?

盼望協會有個實質的會址
敏carmanlui 發表於 2011-7-12 02:08 AM

電話暫時由我和安東尼接聽, 解答會員、市民及傳媒查詢.

電話暫時由我和安東尼接聽, 解答會員、市民及傳媒查詢.
Tuen 發表於 2011-7-12 14:45

暫時有冇人用電話查詢呢?

棄龜問題?保育問題?

可否跟進街市食用龜泛濫的問題?冇呢d 就唔會有龜龜受苦,真係見一次,心痛一次
協會友情鏈接