香港兩棲及爬蟲協會 論壇

我要註冊
搜索
查看: 111465|回復: 204

招收 “兩爬之友”   [複製鏈接]

管理員

幹事團

“兩爬之友”是香港兩棲及爬蟲協會/香港兩棲及爬行動物保育基金之正式會員,有別於論壇上之“會員”。
本會現正招收 “兩爬之友” ,如捐款在$100或以上可自動成為“兩爬之友”,而捐款亦用作扣稅之用。
成為“兩爬之友”亦代表你支持保護、保育兩棲及爬行動物。

報名表:
http://www.hkherp.org/modules/tinyd2/content/friendsofhkherp.pdf

“兩爬之友”優惠詳細內容如下 :
1.)        會員價報名參加 HKHERP 之活動
2.)        免費獲贈本會參與之展覽入場券
3.)        可以領養和暫養動物
4.)        在論壇上顯示“兩爬之友”身份

付款及繳交申請表方法:

A. 轉  帳:轉帳至匯豐銀行(戶口號碼:178-885463-838)後,把填妥後之申請表連同入帳通知書副本郵寄致「香港新界沙田中央郵政局郵政信箱1098號」或e-mail至admin@hkherp.org

B. 支票付款:於劃支票抬頭寫「香港兩棲及爬行動物保育基金有限公司」或 「HKHERP」並連同填妥後之申請表郵寄至「香港新界沙田中央郵政局郵政信箱1098號」。

本會收到申請後,會盡快處理,如有任何疑問請電郵至 admin@hkherp.org 查詢,謝謝!

各爬友都快d支持下啦。
世上沒有正確的飼養方法,只有不正確的。

刀背蛋 X 2 (超大隻)
黃金歐陸 X 1 (佢個名叫飯盒)

不過做咗兩爬之友,
"臘腸仔"就係我喇!
”忠言未必逆耳,睇你用咩方式去表達啫!"

好呀,我加入呀,等我填表先~~~
為爬爬著想,我唔識出力都要出 $$ 支持下~~~~ em113.gif

好有意義呀!
不過做咗兩爬之友,
可唔可以要返火噴噴唔做青蛙王子呀?  ...
lapcheungchai 發表於 2010-3-17 11:37 PM

支持 支持呀 .. em153.gif

hee 腸腸媽, 我都係鐘意火噴噴小龍啊 .. em172.gif

嘩, 不如要一隻火噴既青蛙王子!!! em110.gif
你的支持是我的動力,請支持兩爬樂!
助養生病的Marvel

http://www.hkherp.org/modules/tadnews/index.php?nsn=538
http://www.hkherp.org/modules/tinyd8/

一定支持啦...大家幫我咁多...我都要為龜龜付出下^^

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!GaU.70STHB6RACjqlhN7Dw--

回復 8# 牛奶仔

放上張牛奶仔同四哥張結婚上去會唔會靚d. em174.gif

... 不過... 可唔可以要返火噴噴唔做青蛙王子呀?  ...
lapcheungchai 發表於 17-3-2010 11:37 PM

x3 em103.gif em110.gif

回復  牛奶仔

放上張牛奶仔同四哥張結婚上去會唔會靚d.
kenis225 發表於 2010-3-17 11:51 PM

想死呀你em168.gif.....離題

支持 支持呀 ..

hee 腸腸媽, 我都係鐘意火噴噴小龍啊 ..
KB豬 發表於 2010-3-17 11:45 PM

GIVE ME FIVE! em186.gif
"臘腸仔"就係我喇!

嘩, 不如要一隻火噴既青蛙王子!!!
kenis225 發表於 2010-3-17 11:47 PM

"臘腸仔"就係我喇!

有無靚公仔介紹? 可以換在佢.
最好同其他差唔多咁大, 因為都要有一致性

回復 14# lapcheungchai

龜龜好純、好乖, 唔識噴火既. em172.gif

安東尼 發表於 2010-3-18 00:26

呢隻青蛙得唔得?

呢隻龜龜?

http://i172.photobucket.com/albums/w13/talk_turtle/turtle_member.jpg

→ 呢個合乎論壇的一致性size
協會友情鏈接
(始自2007年)---香港龜迷分享會(見HKHERP論壇主頁)

兩爬之友會員號碼:000063(始自2010年)

欣賞完後要回帖,這是禮儀

安東尼 發表於 2010-3-18 12:26 AM

hee hee 我估大家都係發吓 up 風姐 ..
不用太在意啊 .. 辛苦了 !! em161.gif

巴巴呀, 佢地都話唔要青蛙囉....

呢隻青蛙得唔得?
巴西龜樂園 發表於 2010-3-18 12:29 AM

回復  lapcheungchai

龜龜好純、好乖, 唔識噴火既.
kenis225 發表於 2010-3-18 12:27 AM

"臘腸仔"就係我喇!

ng... 聽落又有D道理...

不過, 唔好係D個 post 吹太多,
太長怕D人驚左唔睇.

佢地話依家呢隻唔靚0者
巴西龜樂園 發表於 2010-3-18 12:32 AM